:: Welcome To Music8 ::
با سلام بر بانوان و اقایون خوش اشتها و شکمووو.
باز با شما هستیم و اموزش اشپزی مدرن و اشپزی مدرن ایرانی که شیوه نه چندان جدید برای اشپزی در ایران است.
همان گونه که میدونید غذا خوردن یکی از نیاز های ما انسانها است و اگر غذا نباشه ما هم نیستیم.
خوب خیلیا بیشتر غذاهای سنتی خودمونو دوست دارن و از این روش تهیه غذا لذت میبرن و اماخیلی بیشتر از مردم رو اوردن به
غذاها و اشپزی مدرن که واقعا از این روش میشه خیلی غذاها رو استفاده کرد.
و حالا ما برای شما چندتا سایت اووردیم که این غذا هارو اموزش میدن.
سایت اول
شما از این کادر میتونید وارد سایت اول بشوید برای وورود به سایت اینجا کلیک کنید
سایت دوم
شما از این کادر میتونید وارد سایت دوم بشوید برای وورود به سایت اینجا کلیک کنید
و در اینجا با شما هستیم با دستور پخت یک غذای مدرن چینی
منبع ویکی پدیا
آشپزی چینی
آشپزی چینی به آشپزیای اطلاق میشود که در کشور چین مرسوم بوده است. این آشپزی یکی از سه مکتب مادر آشپزی جهان است. از ویژگیهای خاص این آشپزی میتوان به خرد کردن اجزاء غذا به طوری که هنگام صرف غذا نیاز به بریدن آنها نباشد، کم پختن اجزاء غذا و طبخ جداگانهٔ اجزای غذا خصوصاً سبزیجات اشاره کرد. آشپزی در مناطق مختلف چین به شیوههای متفاوت انجام میشود.
محتویات
[نهفتن]روشهای پخت متداول[ویرایش]
تفت دادن آشناترین روش پختوپز چینی است. در این روش محتوایات غذا را به برای مدت کوتاه در روغن داغ چرخ میدهند. هنگام تفت دادن معمولاً ترهبار آبدار و گوشت را جدا از سایر مواد تفت میدهند. گوشت، مرغ، ماهی، و انواع ترهبار مانند سیر، پیاز، کرفس، فلفل سبز، جوانهٔ ماش، کدو از جمله موادی است که با این روش پخته میشود.
بخار پز کردن یکی دیگر از روشهای متداول در آشپزخانههای چینی است. برای بخارپز کردن معمولاً از ظرفهای چوبی استفاده میشود. غذاهای بخارپز شده با انواع و اقسام سس صرف میشود.
مرغ، گوشت یا ماهی بلوری با روش خاص دیگری در آشپزی چینی پخته میشود. در این روش مادهٔ مورد طبخ در دیگ آب جوشی میاندازند. پس از یک یا دو دقیقه جوش زدن زیر دیگ را خاموش میکنند و مادهٔ مورد طبخ را پس از سرد شدن تکه تکه کرده، در ظرف میکشند.
کاری چینی یا خورش چینی به غذایی گفته میشود که در سس پخته میشود. ادویهٔ آن معمولاً زنجبیل تازه و دارچین است و سس سویا دارد. خورش چینی شباهتهایی به خورش ایرانی دارد و با نان یا برنج خورده میشود.
مواد و ادویه متداول[ویرایش]
زنجبیل و دارچین از ادویههای متداول در آشپزی چینی هستند. سس سویا و کنجد نیز در انواع سسهای و غذاهای چینی کاربرد دارند.
ابزارهای خاص آشپزی چینی[ویرایش]
- تختهٔ آشپزی
- ساطور سبک و تیز
- بخارپز چوبی
- واک
چند نوع غذای چینی[ویرایش]
- مرغ ترش و شیرین
- کباب پرندگان
- سوپ تخممرغ
- گردوی روغنجوش
- میگو روغنجوش
- پلو تفته
جستارهای وابسته[ویرایش]
منابع[ویرایش]
- کتاب مستطاب آشپزی، نجف دریابندری صفحههای ۱۲۰ تا ۱۲۷
ادامه مطلب
برچسب ها اشپزی ایرانی اشپزی ایرانی ویکی پدیا اشپزی مدرن اشپزی مدرن ایرانی مجل مچ اشپزی مدرن ایرانی ویکی پدیا اشپزی مدرن وتهیه غذا ایرانی ویکی پدیا اشپزی مدرن ویکی پدیا اشپزی ویکی پدیا اموزش اشپزی مجل مچ اموزش اشپزی مدرن ویکی پدیا
ناشناس: عالی